Qui som?

Qui som?
 Equip de reporters 2n quadrimestre curs 2015-16
  Equip de reporters 1r quadrimestre curs 2015-16

Som els alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Pere Vives. Aquest és el tercer any que realitzem l’optativa Fem de reporters. És una activitat diferent i engrescadora que ens permet aprendre moltes coses sobre els mitjans de comunicació en general.
Gràcies a la ràdio podrem conèixer qüestions del centre que ens interessen a tots i a totes.


Fer ràdio ens ajuda a millorar la nostra competència comunicativa, tant oral com escrita, ja que hem d’elaborar els guions, les entrevistes i les notícies i després les gravem. També millorem la nostra competència digital perquè enregistrem la nostra veu i muntem les pistes d’àudio amb programes d’edició de veu i vídeo.

Al llarg d'aquest curs 2016-17 també serem els encarregats d'elaborar la revista del centre, l'Argot. I continuarem la col·laboració que vam iniciar el curs passat amb el Canal Taronja, cosa que ens permetrà conèixer la televisió per dins i poder participar en l'elaboració de programes, realitzant entrevistes a persones de la vida cultural, política i empresarial de l'Anoia i, posteriorment, enregistrarem els programes al plató de Canal Taronja.

Esperem que us ho passeu d'allò més bé escoltant i llegint les nostres produccions. 

-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada