dimecres, 11 de novembre del 2015

PV RÀDIO ENGEGA MOTORS

Els micròfons de PV Ràdio entrevisten l'autor de la novel·la juvenil Dos muertos y pico

 

El professor de Llengua i Literatura Anglesa José Ramón García Moreno ha visitat el nostre institut per presentar la seva novel·la inspirada en el Pere Vives

 



El José Ramón va ser professor del Pere Vives durant 24 anys, juntament amb la seva senyora, la professora de Llengua i  Literatura Castellana, Núria Cortadella.

Ha passat pels estudis de PV Ràdio perquè li féssim una entrevista, ja que el seu llibre és una de les lectures obligatòries de llengua castellana per als alumnes de 1r d'ESO del nostre institut.

Els alumnes de l'optativa Fem de reporters hem pogut fer-li unes quantes preguntes relacionades amb la seva experiència com a escriptor i la seva nova vida a la Costa Daurada, entre d'altres.


Des d'aquí, volem agrair-li al professor José Ramón la seva bona predisposició a l'hora de venir a PV Ràdio amb nosaltres, ja que ha tingut un matí molt mogut,  havia de fer dues xerrades amb els alumnes de 1r d'ESO i tenia molts seguidors esperant-lo perquè els signés el llibre. Tot i això, ha trobat uns quants minuts del seu temps per atendre'ns. 
Gràcies José Ramón!
                         
               El José Ramón García a punt de començar l'entrevista amb nosaltres

                       
                    L'equip de locutors i tècnics preparant el material necessari



                          La Maria i l'Helena revisant el guió i fent un assaig



                                                         Comencem!

1 comentari:

  1. Hola amics,
    Sóc en José Ramón García, l'autor de Dos muertos y pico. Us volia agrair la vostra amable acollida i donar-vos les gràcies per convidar-me a la vostra ràdio. Vaig passar una estona estupenda i vaig quedar admirat de la vostra professionalitat i talent. Continueu així.
    Gràcies de nou i felicitats per la bona feina.

    José Ramón García

    ResponElimina