dimecres, 23 de desembre del 2015

VISITA A LES INSTAL·LACIONS DE CANAL TARONJA

      





 Tot l'equip de reporters amb les presentadores 
      d'Aula Taronja, Pilar Goñi i Isabel Campos








El passat dilluns dia 21 de desembre, un dia abans de començar les nostres vacances de Nadal, els alumnes de l'optativa Fem de reporters vam anar a conèixer les instal·lacions que Canal Taronja té a la nostra ciutat.
Va ser una jornada intensa en què vam gravar quatre programes de televisió. Aquesta experiència ha estat possible gràcies al projecte Aula Taronja, una iniciativa de Canal Taronja que vol acostar el món dels mitjans de comunicació als estudiants.
Durant tres sessions hem pogut comptar amb professionals del món del periodisme que han vingut al nostre institut a donar-nos unes classes teòriques i pràctiques perquè coneguéssim una mica més bé com és la feina dels periodistes i què cal fer quan hem d'entrevistar algú.
L'objectiu principal d'aquesa activitat ha estat poder anar al plató de televisió de Canal Taronja i entrevistar quatre persones vinculades amb el món cultural, polític i empresarial de l'Anoia.
L'igualadí Jordi Cuadras ha guiat els nostres passos en aquest projecte, ha vingut dos dies a l'institut a fer-nos les classes i ens ha explicat com és la seva feina com a periodista i com a locutor a ràdio Flaixbac. I el primer dia, va venir la directora de Canal Taronja de la Catalunya central, Pilar Goñi, també periodista i locutora, la qual ens va explicar com funcionaria el projecte.
Aquest és el segon any que el nostre institut participa en aquesta activitat. El curs passat, van muntar un plató a la nostra sala d'actes i aquest curs hem pogut veure com és una tele per dins i com es realitza un programa mentre s'està gravant.
Ens ho hem passat molt bé, ha estat una experiència divertida, hem après i hem tingut l'oportunitat de conèixer professionals de diversos sectors professionals de la nostra comarca. 
Uns quants, vam poder conèixer l'alcalde d'Igualada, el senyor Marc Castells, ja que vam acompanyar el Jordi Cuadras a entrevistar-lo a peu de carrer per poder saber la seva opinió sobre les darreres eleccions a l'estat.
 


Jordi Cuadras entrevistant l'alcalde Marc Castells





 

Ben aviat podreu veure l'emissió dels programes, ja us anirem informant. De moment, aquí teniu un tast del que vam fer, us deixem algunes fotografies.  
I també volem donar les gràcies al Jordi per la seva paciència i la il·lusió amb què ens va dedicar part del seu temps. Esperem podem comptar amb tu en més ocasions i entrevistar-te a PVRàdio un dia d'aquests.          
            

                                        El Xavi, el Carles i l'Abel gravant al plató 


                
                             La Laia, la Montse i la Rut amb la Isabel Campos fent el debat


La Maria, l'Helena i l'Emma 
preparades per a la seva intervenció



L'Alba, l'Ona i la Mariona tot fent tertúlia 
sobre el tema proposat per elles

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada