dilluns, 14 de març de 2016

SORTIDA A CATALUNYA RÀDIO

El passat divendres dia 11 de març, els alumnes de l'optativa Fem de reporters vam anar a Barcelona a visitar les instal·lacions de l'emissora Catalunya Ràdio.
Quan vam arribar a la ràdio ens van fer una petita xerrada informativa perquè coneguéssim la feina dels professionals d'aquest mitjà de comunicació, així com també totes les emissores que en formen part.
Després, ens van portar a fer una volta per tot l'edifici i vam poder veure com són els estudis, les redaccions i les diferents sales que tenen.
Tot seguit vam dividir-nos en dos grups i mentre uns assistien en directe a l'emissió del programa Els matins, amb la Mònica Terribas, la resta vam poder fer un simulacre de butlletí informatiu com si fóssim locutors de veritat. Ens van posar la sintonia de Catalunya Ràdio i vam enregistrar les notícies que havien passat aquell matí. 
Va ser una experiència molt divertida,
ja que a més a més, vam poder fer-nos fotografies amb alguns convidats al programa i actors del Polònia que són col·laboradors habituals de la casa.

 A dalt, tots els alumnes que aquest curs han fet l'optativa Fem de reporters. La Paula a punt de començar l'enregistrament               La Míriam i la Júlia preparades i concentrades
                    L'Emma, ben riallera, repassant el guió
 

         La Natàlia i la Bruna súper concentrades amb la feina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada