dijous, 16 de març del 2017

ELS REPORTERS DE L'INSTITUT VISITEN CATALUNYA RÀDIO

 
El passat dilluns dia 13 de març els alumnes de l'optativa Fem de reporters vam visitar les instal·lacions de Catalunya Ràdio a Barcelona.
Quan vam arribar vam poder veure tot l'edifici per dins, com treballaven els diferents periodistes i guionistes dels programes i vam assistir de públic al programa de la Mònica Terribas. Mentre un grup feia de públic, l'altre visitava les instal·lacions i feia un simulacre de butlletí informatiu. Ens ho vam passar molt bé i ens vam sentir uns autèntics periodistes. Vam tenir l'oportunitat, també, de gravar unes quantes preguntes curioses per al programa de La nit dels ingnorants 2.0.
Un dels grups, va tenir la sort de coincidir amb tot l'equip de la pel·lícula Incerta Glòria, vam poder parlar amb els actors, la productora Isona Passola i d'altres membres de l'equip.
I l'altre grup va poder viure un moment històric quan en directe es va anunciar la inhabilitació d'Artur Mas, Irene Rigau i Joana Ortega.
Tots vam passar-nos-ho molt bé. No ens esperàvem que els estudis fossin tants i tan ben equipats, tan insonoritzats. I tampoc sabíem que la gent entra i surt de l'estudi, mengen, veuen la televisió en directe i estan assabentats de tot al moment. Això ens va cridar força l'atenció; així com també,

veure tants famosos que volten amunt i avall sense parar.

Us deixem algunes fotografies de la jornada:









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada